Home
MODELLEN
Accessoires
Hoe gebruiken ?
Matentabel
Info
Contact
BETALEN
Reacties - Feedback
Verkoopsvoorwaarden
 


 
Info

Hoe bestellen - Betaalinfo - Verzendkostinfo

 

Bestellen bij RollerShoes is heel eenvoudig: neem rustig een kijkje bij de verschillende types RollerShoes.

Heeft u gevonden wat u zoekt ? Voeg dan het gekozen product toe aan uw bestelling door op de detailpagina van de gewenste RollerShoes op "bestel" te klikken, kies hierbij de voor u geschikte maat. De geschikte maat kiest u bvb. door de binnenzool te meten van uw sportschoen (deze zolen kunnen er makkelijk uitgehaald worden) . Een vergelijkende tabel vind je hier.

(Desgewenst kunnen reserverollertjes en sets met elleboog-,knie- en polsbeschermers besteld worden.
De beschermers zijn verkrijgbaar in zwart, koningsblauw, of roze tegen een meerprijs van € 9,95,- per set, prijs exclusief verzendkost )


Tijdens de bestelprocedure vult u uw gegevens zo compleet mogelijk in en stuurt u alles naar ons door. U ontvangt meteen een e-mail waarin u een overzicht van de door u bestelde RollerShoes vindt. RollerShoes ontvangt deze bestelling eveneens en zal, nà ontvangst van uw betaling, de Rollershoes indienen voor verzending met KIALA, indien u een spoedzending wenst, gelieve dit te vermelden bij uw bestelling. Een spoedzending gebeurt met verzekerde zending via de POST en kost 5;- € extra,


Betaling: kan met kredietkaart, paypal of gewone overschrijving via bankrekening met vermelding van uw naam en besteldatum op volgend rekeningnummer:

 

Voor België: 737-4440013-75

 

Europees nr : IBAN : BE05 7374 4400 1375

BIC: KREDBEBB

(Europese Overschrijving = gratis : tarieven voor grensoverschrijdende betalingen binnen de EU zijn op één lijn geplaatst met de tarieven voor binnenlandse betalingen.

In de meeste banken gebeurt het dus kostenloos.)

 

Verzendkosten: In de prijzen van de RollerShoes welke getoond worden op de webwinkel zijn de verzendingskosten inbegrepen(enkel voor België!). Wenst u voor een bepaalde leveringslocatie (buiten België) de verzendingskosten op voorhand te weten stuur ons dan gerust een e-mail. NU TIJDELIJK OOK GRATIS VERZENDING NAAR NEDERLAND!

Verzending gebeurt van maandag tot en met zaterdag naar een Kialapunt bij u in de buurt. Het tijdstip van aankomst van uw pakket is afhankelijk van het land van bestemming. Normaal binnen de week. (Spoedbestelling op aanvraag mits kleine meerprijs).

 

Vindt u de informatie niet die u zoekt ?

 

Geen probleem, stuur ons een email met uw vragen en wij beantwoorden u graag zo spoedig mogelijk zonder enige aanverkoopverplichting.